söndag 23 januari 2011

Östrogenstaterna

Förr tyckte man synd om öststaterna och förtrycket där, nu är det mer synd om östrogen-staterna och det lömska förtryck som råder här.

Ohotad etta bland östrogenstaterna är Sverige. Sen kommer ingen, sen ingen, sedan BeNeLux, Danmark, Norge och Irland. UK, USA och Japan har delvis liknande situationer men är mycket bättre på att skapa andningshål (Karaokebar, fotbollsmatch eller Hooters).

I Sverige sköter media hela förtrycket vilt påhejade av vissa näringslivsbranscher, främst konsumtion, livsmedel och inredningsbranscherna.

I Sverige är det absolut viktigaste ordet: "oro". Det är också det man skall och bör ägna sig åt mest av allt. Att oroa sig är ansvarsfullt, moget och väldigt viktigt. T om på den rosa näringslivspressen råder "finansoro" och politiker uttrycker väldigt ofta "oro" över utvecklingen på ett visst område, eller kanske alla områden.

Man kan bocka av alla dygder genom att oroa sig. Man tänker på miljön, barnen, släkt och vänner, afrikaner, isbjörnar, arbetslösa, sjuka, gamla och t.om. på alla de stackare som bor på andra planeter.

Det är viktigt att ta ansvar, att vara mogen, att betala skatt, att inte ljuga eller fuska, att följa råden från olika auktoriteter, t.ex. myndigheter, läkare och brandmän.

Politiker kan man inte lita på men - hej - de gör sitt bästa. Det är inte så lätt att vara politiker!

Barnen är det viktigaste vi har. De får inte fara illa. Det är VIKTIGT att vi TAR ANSVAR för BAAAARNEN!!!

Man skall inte använda droger förutom lite kallt rosévin på sommaren och en BiB rövin på vintern. Kanske EN öl med kompisarna. Men inte för mycket. Inte lukta alkohol inför barnen/partnern/chefen. Andra droger är fullständigt tabu. Usch!!

Passa tiden! Gå i skolan! Läs läxorna! Gör som fröken säger! Gör som chefen säger! Var lydig! Betala skatt! Sjukskriv dig bara om du spyr dig ur sängen! Sortera soporna! Släng inte mat! Baka eget surdegsbröd! Bygg om köket! Städa noga!

Det finns egentligen bara två saker alla gör - hemska tanke - och det är att flyga på semester (tänk vilka koldioxidutsläpp!!!) och gå mot rött på övergångsställen. Det gör man t om när barnen är med så fort de fyllt 10.

1 kommentar:

  1. ursäkta men va fan har detta med östrogen att göra???

    SvaraRadera